Ποιοι Είμαστε

 

Η Ειρήνη Κ. Γαλιατσάτου κατέχει το πτυχίο της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2010), καθώς επίσης είναι κάτοχος διπλώματος εξάμηνου σεμιναρίου στο Δίκαιο του Περιβάλλοντος από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2013). Είναι εγγεγραμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας (1η επιτυχούσα στις σχετικές εξετάσεις μεταξύ 65 συνδιαγωνιζόμενων). Ειδικεύεται στο Δίκαιο Ακίνητης Περιουσίας, στο Αστικό Δίκαιο και στο Τραπεζικό Δίκαιο.

 

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Κινέζικα (σε στάδιο εκμάθησης).

 

 

Το γραφείο

Το γραφείο μας λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2012 κι έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών του στην Κεφαλονιά.

  Ειρήνη Κ. Γαλιατσάτου 

 

Οι συνεργασίες μας:

Τράπεζα «Eurobank Ergasias Α.Ε.» (Υπηρεσίες Τραπεζών)

  • Νομικός έλεγχος κυριότητας ακινήτων.
  • Νομικός έλεγχος βαρών ακινήτων.
  • Εκπροσώπηση της Τράπεζας στο Δικαστήριο για την εγγραφή προσημειώσεων υποθήκης.

 

Συνεταιριστική Ασφαλιστική Α.Ε. (Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων)

  • Δικαστική και Εξωδικαστική νομική υποστήριξη σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων (απαιτήσεων και χρηματικών αξιώσεων).

 

Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε. (Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων)

  • Δικαστική και Εξωδικαστική νομική υποστήριξη σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων (απαιτήσεων και χρηματικών αξιώσεων).

 

 

Πού θα μας βρείτε

Το Γραφείο μας βρίσκεται στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά, και είναι εύκολα προσβάσιμο είτε μέσω της παραλιακής Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση, είτε μέσω του Λιθοστρώτου (του κεντρικού εμπορικού πεζόδρομου του Αργοστολίου).

 

 

Η φιλοσοφία μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ένα μεμονωμένο πακέτο υπηρεσιών που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν τον ιδιωτικό πλούτο τους. Σημαντικό μέρος των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αποτελεί η παροχή συμβουλών στους μεμονωμένους πελάτες μας και τις οικογένειές τους. Επιδιώκουμε διαρκώς να αποκτήσουμε μια σε βάθος κατανόηση των συγκεκριμένων αναγκών του καθενός πελάτη μας, απαντώντας εμπεριστατωμένα στις νομικές ανησυχίες του έχοντας τον καθοριστικό ρόλο του έμπιστου συμβούλου για οποιοδήποτε είδος αποριών μπορεί να έχει.

Η χρήση των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας μας επιτρέπει να εκπροσωπούμε τους πελάτες μας στην Κεφαλονιά ακόμη και εάν αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

 

 

Συνεργασίες

Cooperations logos

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν τον ιδιωτικό πλούτο τους.

Η χρήση των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας μας επιτρέπει να εκπροσωπούμε τους πελάτες μας στην Κεφαλονιά ακόμη και εάν αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιθοστρώτου & Μίνωος 2,
Αργοστόλι
Κεφαλονιά, ΤΚ28100

+30 26710 28400

+30 694 5800 533

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

9.00πμ έως 15.00μμ - 19.00μμ έως 21.00μμ

Περισσότερα

LOGIN