Φόρμα Επαφής

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.


ΟΡΟΙ: Αν και μπορούμε να παρέχουμε μία δωρεάν εκτίμηση των νομικών σας αναγκών, είναι κατανοητό ότι αυτό σε καμμία περίπτωση δεν καθορίζει σχέση Δικηγόρου/Πελάτη. Εκτός της περίπτωσης που έχει συμφωνηθεί περαιτέρω συμβουλευτική και ένα επίσημο συμφωνητικό έχει υπογραφεί από το το γραφείο μας, η εταιρεία μας δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη για οποιαδήποτε βήματα κριθούν απαραίτητα για την αντιμετώπιση των νομικών σας αξιώσεων.
Επίσης είναι κατανοητό ότι η εκτίμηση που θα λάβετε, είναι μία εκτίμηση που βασίζεται στις διαθέσιμες πληροφορίες που παρέχετε και ότι ίσως υπάρχουν πληροφορίες που δεν παρέχετε και μπορούν να αλλάξουν αυτή την εκτίμηση.

Συνεργασίες

Cooperations logos

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν τον ιδιωτικό πλούτο τους.

Η χρήση των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας μας επιτρέπει να εκπροσωπούμε τους πελάτες μας στην Κεφαλονιά ακόμη και εάν αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιθοστρώτου & Μίνωος 2,
Αργοστόλι
Κεφαλονιά, ΤΚ28100

+30 26710 28400

+30 694 5800 533

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

9.00πμ έως 15.00μμ - 19.00μμ έως 21.00μμ

Περισσότερα

LOGIN