Δίκαιο Ακίνητης Περιουσίας

Το εμπράγματο δίκαιο αναφέρεται στον τομέα του δικαίου που διέπει την ακίνητη περιουσία. Η εμπράγματη ιδιοκτησίαακίνητη περιουσία σε διάκριση με την κινητή περιουσία) είναι το έδαφος και ότι έχει ανεγερθεί, αναπτυχθεί, ή τοποθετηθεί σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων των κτιρίων και των καλλιεργειών.

Τραπεζικό Δίκαιο

Οι συναλλαγές με τις τράπεζες είναι καθημερινές και οι κίνδυνοι από τις συμβατικές υποχρεώσεις σημαντικοί. Ο κάθε πελάτης τράπεζας χρειάζεται τη συμβουλευτική υπηρεσία ενός δικηγόρου σχετικώς με τις υποχρεώσεις που θα αναλάβει ή που έχει ήδη αναλάβει έναντι της τράπεζας.

Τροχαία Ατυχήματα

Το δίκαιο που διέπει τα τροχαία ατυχήματα αναφέρεται σε νομικούς κανόνες που καθορίζουν ποιος είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές βλάβες και υλικές ζημιές που προκύπτουν από μια σύγκρουση κυκλοφορίας. Ενώ υπάρχουν διάφορες παράμετροι που αποδεικνύουν τον υπαίτιο του ατυχήματος, τα θύματα τροχαίων ατυχημάτων πρέπει να αποδείξουν τα ίδια βασικά τέσσερα στοιχεία, προκειμένου να αποζημιωθούν.

Οικογενειακό Δίκαιο

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα, ο γάμος διαλύεται μόνο μετά την έκδοση οριστικής δικαστικής απόφασης. Τα ελληνικά δικαστήρια έχουν δικαιοδοσία για την έκδοση των διαζυγίων στην Ελλάδα που αφορούν τη λύση του γάμου, αν ένας εκ των συζύγων είναι Έλληνας πολίτης, αν οι σύζυγοι είχαν την τελευταία κοινή κατοικία τους στην Ελλάδα, ή αν ο εναγόμενος σε μια δίκη διαζυγίου έχει τη μόνιμη του κατοικία στην Ελλάδα.

Επικυρωμένες Μεταφράσεις

Το γραφείο μας παρέχει πιστοποιημένες μεταφράσεις για χρήση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι μεταφράσεις είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου. Παρέχουμε επικυρωμένα αντίγραφα των μεταφρασμένων εγγράφων που μπορούν να υποβληθούν σε όλες τις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

Συνεργασίες

Cooperations logos

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν τον ιδιωτικό πλούτο τους.

Η χρήση των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας μας επιτρέπει να εκπροσωπούμε τους πελάτες μας στην Κεφαλονιά ακόμη και εάν αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιθοστρώτου & Μίνωος 2,
Αργοστόλι
Κεφαλονιά, ΤΚ28100

+30 26710 28400

+30 694 5800 533

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

9.00πμ έως 15.00μμ - 19.00μμ έως 21.00μμ

Περισσότερα

LOGIN