Τροχαία Ατυχήματα

Το δίκαιο που διέπει τα τροχαία ατυχήματα αναφέρεται σε νομικούς κανόνες που καθορίζουν ποιος είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές βλάβες και υλικές ζημιές που προκύπτουν από μια σύγκρουση κυκλοφορίας. Ενώ υπάρχουν διάφορες παράμετροι που αποδεικνύουν τον υπαίτιο του ατυχήματος, τα θύματα τροχαίων ατυχημάτων πρέπει να αποδείξουν τα ίδια βασικά τέσσερα στοιχεία, προκειμένου να αποζημιωθούν.

Τα στοιχεία αυτά είναι: το καθήκον, η παραβίαση του, βλάβη και η αιτιώδης συνάφεια μεταξύ της παράνομης συμπεριφοράς και της επελθούσας ζημίας.

Το γραφείο μας χειρίζεται υποθέσεις σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

  • Πληροφορίες σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας μετά από ένα ατύχημα - από την ιατρική περίθαλψη έως μηνύσεις και συμβιβασμούς με ασφαλιστικές εταιρείες.
  • Δικαστική και εξωδικαστική υποστήριξη σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων (απαιτήσεων και χρηματικών αξιώσεων).

 

Συνεργασίες

Cooperations logos

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν τον ιδιωτικό πλούτο τους.

Η χρήση των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας μας επιτρέπει να εκπροσωπούμε τους πελάτες μας στην Κεφαλονιά ακόμη και εάν αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιθοστρώτου & Μίνωος 2,
Αργοστόλι
Κεφαλονιά, ΤΚ28100

+30 26710 28400

+30 694 5800 533

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

9.00πμ έως 15.00μμ - 19.00μμ έως 21.00μμ

Περισσότερα

LOGIN