Δίκαιο Μισθώσεων

Είτε είστε ιδιοκτήτης ή ο μισθωτής, ένας εξειδικευμένος δικηγόρος είναι η λύση για την προστασία των δικαιωμάτων σας, εάν εμπλέκεστε σε μια έξωση ή σε οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με τη μίσθωση ακινήτου.

 

 

Προστατέψτε τα Δικαιώματα σας ως Ενοικιαστής

Πολλοί ενοικιαστές που εμπλέκονται σε διαφορές σχετικά με ενοικιάσεις κατοικιών αισθάνονται αβοήθητοι και δεν έχουν τη γνώση για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Το γραφείο μας επιδιώκει να στηρίξει τους ενοικιαστές βοηθώντας τους να κατανοήσουν τα δικαιώματά τους σχετικά με επισκευές του μισθίου, τη συντήρηση και την ασφάλεια του, καθώς και όσον αφορά παράνομες εξώσεις, επιστροφή της προκαταβληθείσας εγγύησης και άλλα ζητήματα.

 

Εκπροσώπηση των εκμισθωτών

Είτε έχετε αρκετά ακίνητα ή μόνο ένα, παρέχουμε τη συμβουλή και εκπροσώπηση που χρειάζεστε κατά το χειρισμό νομικών ενεργειών. Έχουμε την εμπειρία εκπροσώπησης των εκμισθωτών σε διαδικασίες έξωσης και άλλες νομικές ενέργειες με τους ενοικιαστές. Παρέχουμε επίσης νομική συμβουλή σχετικά με τις συμφωνίες μίσθωσης, τις εξώσεις ή και όποιες άλλες απορίες έχετε. Όποιο και αν είναι το θέμα, δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά σας και τις επενδύσεις σας σε ακίνητα.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν τόσο τις επαγγελματικές μισθώσεις όσο και τις μισθώσεις κατοικιών.

 

Συνεργασίες

Cooperations logos

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που θέλουν να διασφαλίσουν τον ιδιωτικό πλούτο τους.

Η χρήση των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας μας επιτρέπει να εκπροσωπούμε τους πελάτες μας στην Κεφαλονιά ακόμη και εάν αυτοί βρίσκονται στο εξωτερικό ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιθοστρώτου & Μίνωος 2,
Αργοστόλι
Κεφαλονιά, ΤΚ28100

+30 26710 28400

+30 694 5800 533

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

9.00πμ έως 15.00μμ - 19.00μμ έως 21.00μμ

Περισσότερα

LOGIN